Betalen en verzenden

U kunt er te allen tijde voor kiezen om uw bestelling in Leuth af te halen. U betaalt dan geen verzendkosten. Wel is het verzoek om het bedrag vooraf over te maken op IBAN NL60RABO0107074656 t.n.v. I.Goenen te Leuth. Ik stuur u daarna een mail om een afspraak te maken om de bestelling af te halen.

Indien u de bestelling wilt laten opsturen, mag u het totaalbedrag (inclusief verzendkosten) overmaken naar IBAN NL60RABO0107074656 T.n.v. I.Goenen te Leuth. Wanneer de betaling ontvangen is, wordt het bestelde artikel indien voorradig de volgende werkdag verzonden. Wanneer een artikel niet voorradig is of u heeft een ander verzoek ingezonden dan is de levertijd langer zoals in de algemene voorwaarden te lezen is. U ontvangt hierover vooraf bericht.

Indien u een bestelling wilt laten versturen naar het buitenland gelden er andere verzendkosten. U kunt gewoon uw bestelling plaatsen. Ik zal u daarna een mail sturen met het IBAN en BIC nummer en de aangepaste verzendkosten.

 

Bestellingen binnen Nederland die door de brievenbus passen verstuur ik met PostNL 

Tarieven in euro’s:

t/m    20 g    50 g    100 g    350 g   2 kg

NL      0,91    1,82     2,73     3,64    4,40

Kiest u voor zekerheid dan verstuur ik kleine bestellingen tot 2 kg en passend door de brievenbus graag middels een brievenbuspakket (PostNL). Kosten hiervoor bedragen 3,95 euro. U hoeft hiervoor niet thuis te blijven en u ontvangt bovendien een track en trace code waarmee uw brievenbuspakket gevolgd kan worden.

Bij pakketpost kunt u kiezen uit verzending aan huis door DHL (€5,75) of ik kan het pakket laten bezorgen bij een DHL servicepoint bij u in de buurt. In dat geval zijn de verzendkosten 4,50 euro. Wanneer het pakket bij het afhaalpunt is aangekomen, ontvangt u van DHL een mail waarmee u uw bestelling kunt afhalen. U kunt bij het plaatsen van uw bestelling aangeven of u kiest voor thuisbezorging, afhalen bij een DHL afhaalpunt of afhalen bij Ilonneke.nl in Leuth. In dat laatste geval betaalt u uiteraard geen verzendkosten maar heeft u het totaalbedrag van de bestelling wel vooraf overgemaakt.

Wanneer een zending zwaarder wordt dan 20 kilo of groter is dan 80 bij 50 bij 35 dan gelden andere tarieven. In dat geval neem ik contact met u op.

Als u vragen heeft, kunt u me altijd mailen via 'contacteer ons' rechtsboven op de website of via info@ilonneke.nl