Betalen en verzenden

U kunt er te allen tijde voor kiezen om uw bestelling in Leuth af te halen. U betaalt dan geen verzendkosten. Wel is het verzoek om het bedrag vooraf over te maken op IBAN NL60RABO0107074656 t.n.v. I.Goenen te Leuth. Ik stuur u daarna een mail om een afspraak te maken om de bestelling af te halen.

Indien u de bestelling wilt laten opsturen, mag u het totaalbedrag (inclusief verzendkosten) overmaken naar IBAN NL60RABO0107074656 T.n.v. I.Goenen te Leuth. Wanneer de betaling ontvangen is, wordt het bestelde artikel op afspraak verzonden. 

Indien u een bestelling wilt laten versturen naar het buitenland gelden er andere verzendkosten. U kunt gewoon uw bestelling plaatsen. Ik zal u daarna een mail sturen met het IBAN en BIC nummer en de aangepaste verzendkosten.

 

Bestellingen binnen Nederland die door de brievenbus passen verstuur ik met PostNL 

Tarieven in euro’s:

t/m    20 g    50 g    100 g    350 g   2 kg

NL      0,96    1,92     2,88     3,84    4,50

Kiest u voor zekerheid dan verstuur ik kleine bestellingen tot 2 kg en passend door de brievenbus graag middels een brievenbuspakket (PostNL). Kosten hiervoor bedragen 4,10 euro. U hoeft hiervoor niet thuis te blijven en u ontvangt bovendien een track en trace code waarmee uw brievenbuspakket gevolgd kan worden.

Bij pakketpost verkies ik verzending aan huis door Postnl (6,75) Andere bezorgdiensten in overleg.

Wanneer een zending zwaarder wordt dan 20 kilo of groter is dan 80 bij 50 bij 35 dan gelden andere tarieven. In dat geval neem ik contact met u op.

Als u vragen heeft, kunt u me altijd mailen via 'contacteer ons' rechtsboven op de website of via info@ilonneke.nl