Leuk dat je een kijkje op mijn hobbysite komt nemen! 

Ik ben Ilonneke en in het dagelijks leven heb ik de zorg voor een heel speciaal meisje. Daarnaast doe ik redactiewerk voor een heel mooie organisatie en ben ik graag creatief bezig! 

Met veel plezier maak ik op verzoek leuke kadootjes. Dit kan van alles zijn!

Zo brand ik ( met de hand ) namen, teksten of afbeeldingen (denk o.a. aan bedrijfslogo's, huwelijks- of geboortekaartjes) in houten materialen zoals lepels, spatels, ontbijtbordjes, kalenders, onderzetters of echte broodplanken.

Deze broodplanken zaag ik tegenwoordig zelf zodat ik de vorm en afmeting zelf kan bepalen en zeker weet dat het hout van mooie kwaliteit is! Vaak maak ik gebruik van stevig en kwalitatief beukenhout.

Inmiddels heb ik ook de beschikking over een laserapparaat waarmee ik mooi en gedetailleerd kan branden!

Soms maak ik ook nog (kinder)poefen en echte meubeltjes. Af en toe zet ik wat resultaten online.

Dus nogmaals welkom, kijk eens rond en mail me je wensen of ideeën, dan denk ik met je mee!

Heel gemakkelijk via 'contacteer ons' rechtsboven op de website! Of gewoon mailen naar info@ilonneke.nl

Er is veel mogelijk en ik beschik over redelijk wat diverse technieken en materialen.

Overigens gebruik ik voor mijn artikelen het liefst kwalitatieve materialen zoals echte wol en katoenen van merken zoals Zpagetti, Katia, Drops, Scheepjeswol e.a. Mijn meest favoriete houtsoort om in te branden is larikshout of beukenhout. Meubeltjes bewerk ik graag met OSMO produkten. Deze materialen zijn wat duurder en bepalen grotendeels de prijzen. Ik probeer de kosten zo laag mogelijk te houden maar ik vind kwaliteit ook erg belangrijk. Mijn gekozen materialen zijn wasbaar, kindvriendelijk en duurzaam. Op verzoek gebruik ik uiteraard ook andere textielsoorten of materialen maar ik wil wel achter de kwaliteit kunnen staan.

Ik word blij als mensen blij worden van iets wat ik heb gemaakt :)

Hartelijke groet,

Ilonneke.